Naast het verzorgen van een aanbouw, het plaatsen van een dakkapel of het repareren van houtrot zorgt bouw- en timmerbedrijf Van Hamersveld ook voor alle aanverwante zaken.

Schilderwerk
Uw pand is aan een grondige, professionele schildersbeurt toe? Ga het dan niet zelf proberen, maar schakel Bouw & Timmerbedrijf van Hamersveld in. Wij werken namelijk met de beste vakmannen en materialen, waardoor u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat.
Wij werken o.a. voor particulieren, bedrijven, Vve`s, woningbouwverenigingen, aannemersbedrijven en instellingen.

Keuken
U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een keuken inclusief het omleggen van leidingwerk en het nieuwe tegelwerk. Uw oude keuken demonteer ik desgewenst. Bouwafval wordt afgevoerd.

Badkamer
Ook voor uw nieuwe badkamer kunt u voor het totaal concept bij mij terecht. Ik werk samen met een aantal sanitairspecialisten, maar u bent vrij om uw nieuwe badkamersanitair te kopen waar u wilt. Vanzelfsprekend strip ik uw oude badkamer als u dat wilt. Bouwafval wordt afgevoerd.

Interne verbouwing – maatwerk kasten
Een ruimere badkamer, slaapkamer splitsen, van uw zolder een studeerruimte maken, kasten op maat. Ik verzorg uw interne verbouwing. Muurtje zetten, het pleisterwerk, laminaat leggen, elektra aanleggen, schuifdeuren voor uw schuine dak of een inbouwkast op maat. U bedenkt het en ik regel het voor u. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op voor al wensen.

Glas zetten
Een van mijn andere diensten is het plaatsen van glas. Isolatieglas, enkel glas, veiligheidsglas en nog veel andere soorten glas. Ook kan ik voor u glazen deuren in meten, bestellen en erin hangen.

Stucwerk
Goed stucwerk (pleisterwerk en spachtelputz) is een vak apart. Dit is niet iets wat u snel en eenvoudig even zelf doet. Ervaring leert. En ik heb die ervaring. Goed stucwerk maakt zeker het verschil. Vraag mij vrijblijvend om advies en een offerte.

Reparatie – isolatie dak
Voor het repareren en isoleren van uw dak kunt u ook bij mij terecht. Ik werk zorgvuldig en nauwkeurig. En probeer de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

Metselwerk
U kunt uw metselwerk ook aan mij uitbesteden. Een schuurtje, tuinmuren, binnen- of buitenmuren. Ik draai mijn hand er niet voor om.

Ik verzorg zelf al uw woonwensen van A tot Z, zodat ik zeker weet dat u tevreden bent.